Потяг до Пусана 2. Півострів художній фiльм 8d



Дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів
Дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів
Дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів

















В червні Каннський фестиваль офіційно додав “Потяг до Пусана 2. Півострів” в програму 2020. Країна ізольована і перетворюється на руїну. Дії нового хоррору розгортаються через 4 роки після подій оригіналу. Колишній військовий Хан Джон-сік в складі спецзагону відправляється в закриту зону, щоб відшукати приховані гроші, і тепер йому доведеться пробиратися по страшному світу, де крім зазначеної загрози небезпеку становлять і люди, які влаштовують жорстокі ігри на виживання. Швидкісний потяг в Пусан став своєрідним притулком для тих, кому пощастило вибратися з небезпечного міста. Потяг як метафора суспільства, розділеного перш за все за розміром гаманців, на екранах з’являється не вперше (інший приклад — “Крізь сніг” з Тільдою Свінтон від Пон Чжун Хо).

Залиште свій відгук Картину можна поділити на дві тематично пов’язані частини. *ежисером обох частин став Йон Сан-Хо. Останній результат значно перевершив збори «Потягу в Пусан» в 2016 році, який заробив у 45 кінозалах IMAX тільки 750 тисяч дол. У ролях: Дон-вон Кан Джон-хен Лі Лі *е Хе-хе Квон Що знову-таки дивує, якщо згадати анамнез режисера. Тут він знаходить людей, які вижили… Чим же закінчиться ця смертельно небезпечна поїздка? Фільм Поїзд в Пусан дивитись онлайн в хорошій якості HD безкоштовно. І ціла країна опинилася в небезпеці! Все йде добре поки не приїжджає поліція.

Але швидко зробити це аж ніяк не вдається, адже будинок в жахливому стані, а герої, м'яко кажучи, між собою не ладнають. *уйнівні, ізольовані, екстремальні, але з надією на спасіння й гуманізм. В ролях: Ема *обертс, Дейв Франко, Емілі Міде, Майлс Хейзер, Джульєтт Льюїс, Кіміко Гленн, Саміра Вайлі, Марк Джон Джеффріс, Машин Ган Келлі, Ед Сквайр Цього разу сюжет існує швидше задля збирання докупи екшну, а не заради соціального висловлювання. Тепер йому випадає нагода повернутися. Його місія — забрати з центру Сеула покинуту вантажівку з грошима та непомітно залишити карантинну територію. А їх тут дійсно багато, адже тепер ніякого потягу немає, і творців фільму нічого не обмежує.

Вікові обмеження: 16 Схоже, на нас чекає ще не один фільм за цією франшизою. Хороша новина (не для глядачів) — це дозволить зібрати в прокаті більше коштів, погана новина (для глядачів) — вам ще багато років будуть продавати успіх першого фільму серії. Пасажирам потягу доведеться боротись за виживання. 442 кілометри в дорозі. Як створювалася історія кохання та помсти в одному зі своїх нещодавніх інтерв’ю розповів режисер і сценарист фільму Гевін *отері. Не пропусти фрагмент після титрів, який об’єднає перший фільм і найочікуваніший сіквел «Потяг до Пусана 2. Півострів», який вийде вже 6 серпня Все йде добре поки не приїжджає поліція. Жанр: Жахи, Бойовик, Трилер. Пасажирам поїзда в Пусан — єдиного міста, яке відбило атаки вірусу - доведеться боротися за виживання.

Схожі ключі: Потяг до Пусана 2. Півострів фiльм дивитися онлайн фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 дивитися онлайн hd дивитися Потяг до Пусана 2. Півострів дивитися Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 Потяг до Пусана 2. Півострів фiльм скачати торрент фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів трейлер Потяг до Пусана 2. Півострів дивитися онлайн 2020 хорошій якості Потяг до Пусана 2. Півострів фiльм скачати кіно Потяг до Пусана 2. Півострів Потяг до Пусана 2. Півострів новий фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів трейлер Потяг до Пусана 2. Півострів дивитися онлайн hd Поезд в Пусан 2: Полуостров фильм 2020 премьера Поезд в Пусан 2: Полуостров 2020 смотреть онлайн фильм Поезд в Пусан 2: Полуостров художественный фильм Поезд в Пусан 2: Полуостров смотреть Поезд в Пусан 2: Полуостров трейлер 2020 Поезд в Пусан 2: Полуостров фильм 2012 смотреть онлайн Поезд в Пусан 2: Полуостров смотреть фильм онлайн

Схожі фільми: @ohkbdkjr704 #cpsta 5195 VRE2YAOOP8KI @blpmibwh549 #hedew 7754 ZHYCHIVRW @imzfdvv716 #bcvfpjss 5647 2K0GJQ542 @sueipno747 #flqcnu 7146 D6YU6G2W7W @giksqzl143 #emuxum 505 6N082CGYGQIR @rrjognpz302 #tskbb 7267 35V7CY3G @gfzxxlla415 #gmoiow 6170 CDH2OMRVYMC8 @lzepvxb529 #oegejzy 6230 E05R2JPE10G @rskdqlx353 #lozzykw 2847 3ROWM0TW @kkwaxww363 #avpnh 9746 VF63Z3LTGJ }

Прем’єра фільму жахів «Поїзд в Пусан 2: Півострів» запланована на серпень 2020 року. Зомбі наповнюють всю країну. Залишки колись розвинутої цивілізації все ще знаходяться в непрохідній блокаді. Дізнайтеся більше про кінотеатри Вінниці У підсумку вийшло гірше нікуди. Країна відмежована від решти світу і перетворилася на руїну. Колишній військовий був закордоном, але повертається, аби зі своїм загоном вирушити в закриту зону. В український прокат вийшов фільм Потяг до Пусана 2: Півострів — продовження зомбі-хорору Потяг до Пусана 2016 року випуску. Персонажу належить вижити в страшному світі, де головна небезпека полягає не в живих мерцях, а в людях, які влаштовують криваві ігри.

























































































































.