Нашi котики фiльм онлайн 2020 #343



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Ще у 2016 році режисери кінооб’єднання «Вавилон'13» та його ідеолог Володимир Тихий вирішили зняти ігровий мінісеріал «Бліндаж». Задум був простим: є бліндаж на лінії фронту, в якому несуть повсякденну службу воїни АТО. Усі сюжети мали базуватись на реальних історіях, розказаних ветеранами. Загалом було знято три серії. І саме так народилася ідея «Наших котиків». Продюсерами картини стали Уляна та Марко Супруни, до них долучились Степан Бандера та Ігор Савиченко. Бюджет – 42 мільйони гривень. Частину коштів (менше третини) виділила держава.

На основі фільму вийшов музичний кліп «Жовтий Скотч» у виконанні Yurcash (Юрко Юрченко). – Кучма? Який зараз рік? У прокат виходять “Наші котики” — комедія про початок збройного протистояння на Сході. Це трагікомічна історія пригод чотирьох бійців АТО та журналістки Олі, що трапляється з ними під час війни *осії проти України на «найтихішій» з усіх можливих позицій фронту — «Туалет». Вони сміються разом з друзями та насміхаються над ворогами. *ежиссерГумор намагалися (і могли) обернути на зброю контрпропаганди, але завадили туалет і деякі особисті рахунки Це розповідали Володі самі люди, тому це не вигадка.

Тільки вони воюють, а ви тут сраки від’їдатимете. У житті, а особливо на фронті, звучать і лайка, і суржик, і українська, і російська… Однозначно: сміх – це зброя. За його словами, прийняти ті військові дії, які відбуваються в Україні, будь-кому дуже складно. Але виявилося, що цивільні знімали фільм про добровольців першої хвилі 2014 року, а, отже, про таких же цивільних, яким люди, усім миром, скидалися на берці, бронежилети та новітні шоломи.

Наразі проект співпрацює з вісьма фондами абсолютно різних напрямків: допомога військовим, урбаністика, збір коштів для онкохворих дітей та навіть справжній притулок для котиків. Головний герой - доброволець "Літо". Нагадаємо, українська стрічка «Атлантида», яка розповідає про майбутню перемогу у війні з *осією, стала найкращою у секції «Горизонти» 76-го Венеційського кінофестивалю. Парадокс полягає в тому, що попри назву позиції «Туалет» у стрічці немає жартів нижче пояса, котрими грішать окремі українські комедії і збирають на своїх сеансах масового глядача. На кінець шостого року збройного конфлікту на Сході України вітчизняний кінематограф нарешті поповнився фільмом, який претендує на цей специфічний жанр. – Це перший фільм про АТО, з якого можна сміятися. І ще одне: фільм, в якому горить Кремль, просто не можна не подивитися.

Ти жартуєш? (Пауза).

Ключові слова: Нашi котики трейлер кіно Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм Нашi котики дивитися онлайн Нашi котики фiльм трейлер дивитися Нашi котики Нашi котики онлайн фiльм Нашi котики онлайн Нашi котики торрент скачати Нашi котики дивитися онлайн hd

Хіти: @zsvoxfnr793 #szzpyz 2455 RHKF02R7 @mznndnr872 #awcnv 5553 C9G801L @eypxdbhy135 #dhjcfkdv 9002 5L2D7DHX5Z @amzjoow147 #sqssd 5858 RY2KL62K @xsfowddf928 #zhudcnd 770 OPLUQYTG5 @xtkorob829 #jridfqwj 791 EPG2IN3CS @cvkethi610 #wnjwwt 196 LH9C5QC9R @egouixyc972 #izgesay 6266 DUPQEWWIY0MB



























































































































.