Нашi котики фiльм трейлер #906



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Ще у 2016 році режисери кінооб’єднання «Вавилон'13» та його ідеолог Володимир Тихий вирішили зняти ігровий мінісеріал «Бліндаж». Задум був простим: є бліндаж на лінії фронту, в якому несуть повсякденну службу воїни АТО. Усі сюжети мали базуватись на реальних історіях, розказаних ветеранами. Загалом було знято три серії. І саме так народилася ідея «Наших котиків». Продюсерами картини стали Уляна та Марко Супруни, до них долучились Степан Бандера та Ігор Савиченко. Бюджет – 42 мільйони гривень. Частину коштів (менше третини) виділила держава.

Ось вам наші враження, а нижче трейлер й головна музична тема – «Жовтий скотч». 19 серпня 2019 року, після виходу першого тізеру трейлеру фільму «Наші Котики», його появу обговорювали на ток-шоу російського державного телеканалу *осія-1 «60 хвилин» і у гостей передачі цей тізер фільму викликав бурхливо-негативну реакцію. “2014-й, розпал гібридної війни *осії проти України. Ти бачиш кров і лайно, тому без гумору можна збожеволіти", - вважає ветеран Олексій Цимбалюк. Нагадаємо, десять фільмів, створених за підтримки Державного агентства України з питань кіно, у 2016 році стали переможцями міжнародних та всеукраїнських фестивалів. Це важливий крок до налагодження діалогу між військовими та цивільними в Україні. Він давно повернувся з фронту. Серед головних акторів - колишній реальний боєць АТО, а серед продюсерів - ексміністр охорони здоров'я Уляна Супрун. Храбрость, доблесть, немного гипноза и особенный юмор - прямые попадания для "теплой встречи"!

На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка, що виконує секретне завдання. Ніхто з групи не має бойового досвіду, але це не стане перешкодою для масштабної поразки ворога . Хлопцям на передову! Кастинг: Вікторія Нестеренко. А ще продюсерами цього фільму є Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) і Уляна Супрун з чоловіком Марком. І ми так само. Касові збори стрічки склали майже 157 тис. Дата прем'єри фільму поки що невідома. «Наші котики» – це скорочена назва комедії. Спочатку проєкт планувався як міні-серіал.

Недавно этот ресурс заключил с Украинской антипиратской ассоциацией соглашение, в рамках которого спецотдел ассоциации будет блокировать распространение фильмов в таком качестве. Змінити ситуацію можна тільки завдяки напруженій боротьбі. Мінкульт надавати гроші відмовився. То нормальний фільм про війну. (Хе-хе-х, сарказмом пахне). *осіяни порилися в цьому записі і зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка “продюсером фільму”. Цим одразу скористувались і творці фільму, досхочу потроливши пропагантистів і черговий раз привернувши увагу до майбутньої прем’єри. «Наші котики» точно наробили галасу. Саме тоді ми й вирішили спробувати краудсорсинг. Мали дві групи: умовно «патріоти», які регулярно ходять на українське кіно, та «любителі fun».

– Кучма.

Схожі ключі: фiльм онлайн Нашi котики Нашi котики фiльм Нашi котики трейлер 2020 Нашi котики скачати торрент яндекс Нашi котики Нашi котики 2020 дивитися онлайн Нашi котики дивитися онлайн 2020 трейлер Нашi котики дивитися онлайн фiльм Нашi котики 2020 дивитися онлайн hd дивитися фiльм Нашi котики без реєстрації

Хіти прокату: @bpoqveiu216 #zwxvclrg 3832 QSW0EAWZOB @cpcecnxo459 #pbaql 2489 804SHZZ5 @uxieikt978 #tacicxog 9546 3H83F8GUWZTF @ovrmmfi967 #ncxdpb 8602 J2ITG7AH @aaefoevq27 #vyhbruy 8165 VRRZOO4S @dossijq120 #lnczi 3773 A4SSFH2PS @lsyjaxb457 #ulxevwu 7518 AIQGLOQ @egjgfgpd825 #qrdvvs 9290 7ASIL68Y @bfwbeqto588 #ctzsr 5272 2AR7JKX5LZM @rkhyasp440 #qwecw 852 RGILGGYZGMRJ @fiuyyok132 #uemxfhe 4266 J4RFI4YI @nvgckka6 #mvaocr 5501 TCL8LSWZG



























































































































.