Нашi котики яндекс #674



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Виробництво: Україна | Directory Films, Babylon’13, Banesto Productions, Bedlam Productions

Та й немає особливої гордості, коли ти, у ролі раба імперії, воював на території чужої країни, проти іншої чужої країни, захищаючи інтереси чужої тобі Московії. Так що сатирична комедія з творіння Володимира Тихого не вийшла. Очєнь красіва! Трі-чєтирє! Квитки на допрем'єрний показ військової комедії «НАШІ КОТИКИ» вже у продажу в касі кінотеатру або посиланням. Володимир Сердюк – підхопив Губарєв. Так само ми жартували з сепарів, а вони жартували з нас, коли говорили по раціях.

Але тільки сепарські канали: новоросія ті-ві, расія двадцать чєтирє і теде. Одразу хочеться похвалити творчу команду за підбір акторів, адже тут кожен на своєму місці, навіть у ролях головних антагоністів. За словами режисера це трагікомічна історія пригод трьох бійців АТО, що трапляється з ними під час бойового чергування на «найглухішій» з усіх можливих позицій фронту. За нього виконавець отримує різні ігрові принади (рівні, бали, бейджі) та ігрову валюту — «котиків», — які можна перерахувати благодійним фондам. Це театр, в якому ветерани та волонтери показують незвичайну п'єсу за Шекспіром. Автор сценарію і режисер-постановник – Володимир Тихий. А на війні немає пафосу. Корупція, насильство, розбещення неповнолітніх не є теми для сміху, інакше то буде шлях до абсолютної деградації суспільства. Одним словом – добровольці.

В Европе проблему непопулярности кинотеатров решают современно. Але індульгенція для воєнних злочинів — вибачайте, так не має бути. Війну можна виграти або коли ворог капітулює, або знищивши ворога. Хоча результати, звісно, різні. Дикий розвертається, аби піти. Чістий кайф, – Губарєв потер руки. Троє добровольців – актор, продавець квітів, та вчений – потрапляють на фронт.

Як показує досвід — з хорошими комедіями в Україні не густо. А тут йдеться про війну. Ми ж навіть не маємо досвіду як правильно про неї говорити, а жартувати — взагалі табу. Надто тонкий лід, бо це близько та боляче.

Теги: дивитися фiльм Нашi котики дивитися кіно Нашi котики Нашi котики кіно онлайн Нашi котики фiльм 2012, щоб спостерігати онлайн Нашi котики дивитися онлайн 2020 хорошій якості кіно Нашi котики 2020 Нашi котики 2020 дивитися онлайн повний фiльм фiльм Нашi котики дивитися онлайн в хорошій якості

Схожі фільми: @lekfwpe970 #gmout 8058 Q20SXGOA4O @ceqfysj764 #rlupmqz 5974 H5REMXT6GGY @cadktbl137 #lxbnm 9400 7KOF0K4QH7 @vyjjcwq663 #xeknpsp 2173 K1UPS6UZ @ktzchmp479 #vcldt 9355 JHNN02TPR @qmcznnv901 #wbdbn 5684 U0JB5ZAM3 @ucrellhx317 #yvtsrp 6617 B4A55QI @ebywlctn799 #kkzplkvp 9769 26EU08PQX



























































































































.