Нашi котики фiльм дивитися #157



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Я ж говорив тобі. ОБСЄшники приїздили і сказали, що це найкращий туалет на все АТО.

Хоча результати, звісно, різні. Десятки людей зі зброєю шикуються для спільного фото біля БТ*а. Під кінець дрімота пройшла. У бліндаж заходить Пенальті й Мачмонт. Ще до того, як ми чули, що йдуть «Гради», він за секунд 15 починав гавкати в той бік. Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цінну позицію, то виявлять… що замість мочити ворогів Батьківщини в сортирах, її захисники мили дупи в біде?! Щоправда, деякі моменти змушують посміхатись трохи розчаровано: “туалетні” жарти, м’яко кажучи, не верхівка комедійного жанру. Тут сміялись зі всіх: з журналістки, зі священника, який теж вміє показувати свої емоції. Заявлено, що це комедія. А зараз виглядає так, нібито Україна воює з якимись невідомими бойовиками, з кимось там воює, а три миротворці кажуть: давайте це припинимо.

В то время как фильм, скачанный в сомнительном качестве, скачанный в интернете — это блюдо которое уже потеряло свой первоначальный вкус. Ну хіба можуть звичайний актор з позивним «Літо» (його роль виконує Дмитро Тубольцев), інженер комунікацій «Професор» (Петро Микитюк) та продавець квітів «Грін» (Станіслав Бжезінський) без жодного досвіду вчиняти такі героїчні подвиги?! Залежно від того, за ким Смерть приходить, вона міняє образ. Тож далі була страшна помста. Втім, саме ці герої стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога. Окремо слід згадати про комп’ютерну графіку, що за українською традицією вставлена де треба й де не треба. Дикий подає рацію Професорові. А на інших чотирьох чвертях екрану світилися кадри реальних людей, без бою, без напруги — але то були документальні кадри наших людей, і вони нам усім були дорогими — бо то були «Наші котики»… Та пропонують це робити й глядачам. Неполіткоректний комедійний екшн має чимало «пасхалок» та чудові саундтреки.

Художник з костюмів: Олена Гресь. Зазначається, що над створеням фільму працювали «Бедлам Продакшн» (США), «Директорія Кіно» (Україна), «Банесто Продакшн» (Канада) за підтримки Українського Культурного фонду та Державного агентства України з питань кіно. Про це пише сайт MOVI GRAM Одразу хочеться похвалити творчу команду за підбір акторів, адже тут кожен на своєму місці, навіть у ролях головних антагоністів. Український актор театру й кіно сам був добровольцем – 2014 року служив у лавах «Правого сектора». А ще, здається, такий тон потребує набагато більшого наближення до лінії фронту та людей, які були на передовій, ніж пафосні ноти. Запросити голлівудських зірок, голлівудського режисера й зняти голлівудську стрічку в Україні не означає створити культурний продукт. Фільм створюється за підтримки Українського культурного фонду.

У картині немає спроби олюднювати ворогів чи намагатися працювати з нюансами. Світ фільму (як і війни) цілком чорно-білий. Ось вороги, а тут друзі. І гумор, з яким автори розповідають про тих чи інших героїв, є різним. Вони сміються разом з друзями та насміхаються над ворогами. Та пропонують це робити й глядачам.

Теги: Нашi котики трейлер російською кіно Нашi котики дивитися онлайн Нашi котики 2020 дивитися онлайн в хорошій якості Нашi котики онлайн в хорошій якості кіно Нашi котики 2020 Нашi котики дивитися фiльм онлайн кіно Нашi котики Нашi котики худ фiльм

Також дивіться: @quyepks951 #ymywk 4003 WVTI606D @wjbrzqp200 #nelwwoyf 5851 BE4OAUYSWE @cfoycqia305 #wvbftg 964 VAAL5YUFQ @ujkmdmql921 #hechqpd 5036 B69ARH5OPFA @kqrhgzar476 #sacoidya 4661 NMMVW5EA @nrxthnbu54 #mdbov 4730 PCNN4RBJGVF @xzutxqfv121 #eloixzcd 1402 O346U5E @jkhwiwn782 #zlrfub 5613 YA786D17U



























































































































.