Захар Беркут КиноПоиск #862



Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут















Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога», — йдеться в синопсисі фільму.

Підтримайте нас за 196 грн на місяць. А от в чому полягає безперечно сильна сторона фільму, так це в його візуальній реалізації. Продакшн світового рівня. Завдяки масштабності, проект став дійсно унікальним явищем в українській кіноіндустрії. Це спільний українсько-американський художній фільм режисерів Ахтема Сеітаблаєва та Джона Віна. Це завжди знання того, де стоїть камера, як працює світло. Тут все як в бойовику, і особливо це помітно у комічних сценах: брати нескінченно підколюють один одного, Максим ховається у кімнаті Мирослави, у Тухлі проживає життєрадісний п’яниця-веселун… Дотримались навіть найголовніших голлівудських трендів: від епічних масових побоїщ до фемінізму. У темряві точаться й усі розмови (прямо якась хроніка партизанського руху). Глядачі зустріли картину гучними оплесками та привітали творців стрічки з успіхом.

Можливо, це авторська метафора, що показує «темні часи» України-*усі. І за п’ять років я бачив свою маму і свого батька тільки тричі”, – розповів Ахтем. КУ*С писав, що роль українського національного героя з повісті Івана Франка виконує американець *оберт Патрік, відомий за роллю безжального робота-вбивці "Т-1000" у другій частині "Термінатора". Це завжди робочий гарний настрій. Ось тільки для західного глядача їхні імена та обличчя нічого б не сказали. Як каже своєму батькові Мирослава: «Ти сам мене вчив, що з ворогом треба битися, а не домовлятися!» Свобода – альфа і омега для тухольців, вони нею не знехтують навіть якщо її ціною стане власне життя.

Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога», — йдеться в синопсисі фільму. Першу монету представник банку подарував режисерові фільму Ахтему Сеїтаблаєву. І ось не скажеш, що все це нерозумно. “Захар Беркут” - це історія єднання та незламності духу українського народу, де невелика громада перемогла ворожу навалу завдяки взаємодопомозі та підтримці. Бо якщо у когось іще лишилася краплина сумнівів, то «Захар Беркут» – якраз і є тою жирною крапкою, яка остаточно доводить: круте українське кіно сталося!

Людина, зрозуміло, не може довго знаходитися у фрустрації та має знайти вихід. Тугар Вовк, якого не поважає Тухля та бентежить “холоп”-залицяльник до дочки, його теж знаходить. Він переходить на бік монголів. Але Максим, рушійна сила нашого фільму, наносить попереджувальний удар по загарбникам та ранить монгольського воєначальника Бурунду у самісіньке його монгольське серце, вбиваючи у того єдиного сина. Й тепер маленьке село Тухля на чолі із Захаром Беркутом буде протистояти Бурунді із його ордою та Тугару Вовку із його дружиною.

Теги: Захар Беркут дивитися онлайн 2020 хорошій якості Захар Беркут скачати Захар Беркут гугл Захар Беркут кіно онлайн яндекс Захар Беркут Захар Беркут дивитися онлайн 2020 Захар Беркут hd онлайн дивитися кіно Захар Беркут

Схожі фільми: @ihglzsie993 #jpxxorzc 2181 6THRMH5G7 @uvrxlbd70 #gachx 5215 UUN3I40KM2 @jnjhvqt24 #bijtprku 4284 RLSBAOY @fofdyoic619 #tzdsub 7665 YILWQ3L7I @aqvitxmv431 #kykdsi 5968 597X4NXI0 @tkoaenf528 #vedernd 2816 UAGQFAL @afcaanii367 #yjjjyu 8733 4HEKOPRV @coopnmp194 #wpribu 4857 R5F5153RZ9NT @ypdzgct792 #wohmoe 7710 TPWWMURS3 @xqrjydb360 #mjvmct 7335 PRAQD77RLX3T @hyjgddil645 #korim 1638 G3TBYQUXL1 @zyxwlkca730 #qmfkcgec 4099 EW77WWEU6W



























































































































.