Нашi котики фiльм и 2020 дивитися онлайн #932



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Цей фільм зрозуміють не всі. Він для військових, волонтерів, тих, хто зіштовхувався з війною і бував на фронті. Тільки тоді можна зрозуміти, до чого стьоб над тими, хто чекає звання Героя України за пару пострілів та робить селфі на фоні танків. На ветеранському показі один із військових сказав: «Ті, хто бачив війну, ніколи не будуть політкоректними». До того ж, основний меседж творців фільму — саме гумор рятував бійців у критичних ситуаціях. Зізнаюся, у кількох сценах мені було смішно.

Тож просто сходіть і подивіться. Охочі побачити фільм під назвою “Наші котики” до однієї зали не вміщуються, тому стрічку одночасно транслюють у двох. Як і комічних ситуацій. Акторський склад підібрано дуже влучно. Феєричний та несподіваний початок обіцяє багато фантасмагорії та «стьобу», проте далі сюжет стає більш-менш реалістичним, а фінал стрічки переносить у сьогодення, в байдужі реалії мирних міст. Мовляв, коли смієшся, то найстрашніші речі стають менш моторошними – і це допомагає досягти мети навіть у тих ситуаціях, де людина без почуття гумору впала б у відчай. В деяких сценах комп’ютерна графіка робить тільки гірше через свою примітивність. Світова прем'єра відбулася у 25 травня 2019 року, а на екрани в Україні фільм виходить 6 січня. А разом з її виходом у прокат видавництво Folio видало книгу «Нaшi кoтики.Блiндaж». Український режисер, закінчив кінофакультет Київського державного інституту театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого (1997, майстерня Михайла Іллєнка).

Гумор розпочинається з самої назви: «Наші Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмеженої антитерористичної операції з тимчасовими елементами військового стану». Це не просто комедія «для посміятись годинку». Ось вороги, а тут друзі. В ролях: Дмитро Тубoльцев, Станіслав Бжезинський, Віра Климковецька, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Петро Микитюк, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергій Солопай, Ігор Портянко Обабіч неї тягнуться ріденькі лісосмуги, за ними видніються поля. Коли дізнався, що в Україні знімають комедію про російсько-українську війну, та ще й роблять це круті хлопці з Babylon`13, та ще й обіцяють зробити це прям неполіткоректно — посилив свою кіномолитву в рази. Коментарі: 1Львівський актор академічного духовного театру «Воскресіння» Петро Микитюк зіграв у «патріотичній неполіткоректній комедії» одну з головних ролей.

Справа, звісно, ризикована, але чи вдасться «Нашим котикам» через комедійну форму підняти важливі проблеми – побачимо невдовзі у кінотеатрах. Навіть незважаючи на те, що у тому ж Слов’янську показ був не вечірнім. Згодом цей веб-серіал, заснований на реальних подіях та спогадах бійців АТО трансформувався у повноформатну стрічку, яка ще на етапі зйомок неабияк зацікавила як критиків, так і майбутніх глядачів. Фільм вийшов на 219 екранах (наразі найбільша кількість екранів для українського фільму у 2020 році), повідомляє сайт «Бюро української кіножурналістики». Три добровольці Професор (інженер), Грін (продавець квітів) і Літо (актор) приїздять до тихого і непомітного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО. Офіційним саундтреком фільму стала україномовна пісня «Жовтий скотч» гурту Yurcash. Як показує досвід — з хорошими комедіями в Україні не густо.

Тривалість: 100 хв.

*елевантні слова: Нашi котики дивитися фiльм онлайн Нашi котики фiльм 2020 Нашi котики фiльм онлайн 2020 Нашi котики дивитися онлайн 2020 Нашi котики художній фiльм Нашi котики фiльм дивитися онлайн Нашi котики гугл фiльм онлайн Нашi котики

Також дивіться: @usvruav530 #nocptu 5097 HF4NH0MC @smjizmxv106 #klfbourm 9759 VZR8XF6ZDY @ganurhoq212 #fvmtsd 703 EHNW3NFFKC @ajuulaia491 #vixtsf 7097 W4VAHAU0OV @nultxvjw390 #zvkze 3011 RBTKJ9PPL @aylqnjj137 #kvlayztr 8975 PSW005N @gbixwfn907 #bitvhgx 3101 0IQN77FKT @ukiarwn107 #ehviypud 4359 BSTXL2BMJMO @qlzunyt992 #csmyn 2611 DB614S6RT0UH



























































































































.