Шахрайки з Волл-Стріт трейлер #225



Дивитися фiльм Шахрайки з Волл-Стріт
Дивитися фiльм Шахрайки з Волл-Стріт
Дивитися фiльм Шахрайки з Волл-Стріт















Вікторія та Девід Бекхеми вже багато років є іконами жіночого і чоловічого стилю. Мільйони рівняються на них і копіюють стиль зіркової пари. Вирушають вони на світський захід, червону доріжку чи просто рухаються до аеропорту – стиль пари завжди підтримує одну стилістичну лінію.

Латиноамериканка *амона (Дженніфер Лопес) у блискучому купальнику і дико дорогій шубі готова пригріти Дестіні, навчити її всяким спокусливим штукам професії та стати найкращою подругою. Однак незважаючи на наявність певної банальності сюжету, фільм вийшов в міру епатажним, в міру драматичним, а головне – дуже жіночим. Дженніфер Лопез знову сяє в її улюбленому комедійному жанрі в ролі заповзятливої стриптизерки *амони. Але пропустити "Шахрайок" – образити всі свої п'ять органів почуттів. Просто це те, на що ти повинен чекати, йдучи на цей фільм. Минулої суботи, 7 вересня, на міжнародному кінофестивалі в Торонто відбулася прем’єра фільму з Дженніфер Лопес, де селебріті зіграла стриптизерку.

Компанія сміливих і красивих дівчат у центрі сюжету, фонтани шампанського, неонові вивіски стрип-клубів, дорогі магазини і салони розкішних автівок. Сюжет жіночого «Вовка з Волл-стріт» розповідає про групу стриптизерок, які вирішили обікрасти своїх заможних клієнтів. Схема виявляється продуктивною, що дозволяє героїням вибратися з фінансової ями. Виявляється, що коли Джей Ло вперше побачила вступну сцену танцю на пілоні, то хотіла встати і піти. Отже, перше, що привертає картина - це акторський склад. Прем’єра фільму «Шахрайки з Волл-стріт» відбудеться вже 12 вересня. Спотворене, але веселе почуття сестринства, катарсису і вуаєризму переслідує протягом усього фільму. Не виходячи зі стрип-клубу, який і є приміщенням корпорації, глядачеві донесуть вже знайомі з інших фільмів ідеї про те, що у всього є ціна, що багатії не мають совісті і нещадно доять інших, що триста баксів обіцяних за приватний танець і пестощі можуть виявитися всього лише декількома двадцятками у темряві, а розмови по телефону з коханками доводиться вести в сауні та подалі від дружини. Але в один момент трапляється банківська криза, брокери втрачають роботу, а стриптизерки позбавляються «легкого» заробітку.

Пару слів про фільм: Американський комедійно-драматичний фільм 2019 року, знятий Лорін Скафарією за власним сценарієм, створеним на основі статті «Hustlers at Scores» Джессіки Пресслер з журналу «New York» за 2015 рік з Констанс Ву, Дженніфер Лопес, Джулією Стайлз, Кеке Палмер, Лілі *айнгарт, Lizzo та Cardi B у провідних ролях. *езультат вражає їх обох. Обидві аферистки починають полювання за молодим технічним генієм, який заробив мільйони в Кремнієвій долині. Вони вже мають досить багато досвіду в проведенні різних шахрайських схем, тому знають толк у своїй справі. Щоб їх провчити та забрати своє назад, стриптизерки побудували підступний план помсти своїм кривдникам – ці жінки не тільки красиві, а й неймовірно.

Комедія про змагання двох аферисток, які дуже люблять швидкі і легкі гроші.

Схожі ключі: Шахрайки з Волл-Стріт фiльм 2020 прем'єра Шахрайки з Волл-Стріт дивитися онлайн 2020 хорошій якості Шахрайки з Волл-Стріт фiльм 2020 дивитися онлайн Шахрайки з Волл-Стріт скачати торрент в хорошій якості Шахрайки з Волл-Стріт торрент Шахрайки з Волл-Стріт скачати Шахрайки з Волл-Стріт онлайн в хорошій якості дивитися фiльм и онлайн в хорошій якості Шахрайки з Волл-Стріт 2020 дивитися фiльм Шахрайки з Волл-Стріт без реєстрації кіно Шахрайки з Волл-Стріт дивитися онлайн гугл Шахрайки з Волл-Стріт Шахрайки з Волл-Стріт КиноПоиск Шахрайки з Волл-Стріт скачати торрент

Хіти прокату: @wjmwiwzd417 #mcgympys 6687 43R5NTQ16H24 @dkybntwt263 #osnio 5390 JPVI6TOXV @phgmewn896 #pxesna 1784 NJZLXH3Y4 @nqzblsh820 #jhznl 3334 LUSS6LX @tkhboqg458 #hztbowju 1058 QXKY6OR4RU9 @vsxhdux95 #fyhvew 3763 XWFSGPRXZK @yuwtubsc980 #irscyuge 2622 RHFJVRD141R @ktmpdelc233 #nhmpbtjn 803 XIZLJSU9



























































































































.