Захар Беркут фiльм f1



Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут

















Коли можна переглянути?

Саме тому ми створюємо можливість платної щомісячної підписки – Mind Club. Глядачі зустріли картину гучними оплесками та привітали творців стрічки з успіхом. Патріотизм картини помірний і доречний. І для мене це стало головним недоліком «Захара Беркута». В нашій стрічці дуже багато так званих екшен-сцен, тому така співпраця майже на рівні інтуїції з камерою — це дуже важливо”, – підкреслив Сеітаблаєв. У стрічці взяли участь актори з України, США, Великобританії, Казахстану та Монголії: Алекс МакНіколл, Томмі Фленаган, Поппі Дрейтон, Андрій Ісаєнко, Олег Волощенко, Цегмід Церенболд, Єржан Нуримбет, Аліна Коваленко, *окі Майерс, Олівер Тревена, Аян Отепберген, Віктор Жданов та інші.

Паралель напрошується сама собою. Це просто позамежний рівень! Вони з раннього дитинства працюють з цими тваринами, і це помітно - просто якесь кунг-фу. Фільм – про події 1241 року, коли монгольська орда напала на слов’янські поселення в Карпатах. Головною рушійною ж силою фільму є син Захара Максим – спритний молодий мисливець, який закохується у дочку боярина Тугара Вовка. Однак перед обличчям непереможного іноземного ворога тухольський старійшина Захар Беркут (*оберт Патрік) пропонує забути про чвари і об’єднатися в ім’я єдиної мети – перемоги над монголами.

«Захар Беркут» на цьому тлі виглядає нечувано добре. Ми зможемо і надалі розвиватись та підвищувати якість наших матеріалів. У головних ролях зіграли Андрій Ісаєнко (Кіборги), *оберт Патрік (Термінатор 2: Судний день, Міцний горішок 2, Останній кіногерой, Ангели Чарлі 2), Олег Волощенко (Сторожова Застава), Томмі Фленагана (Вартові Галактики 2, Гладіатор, Місто гріхів), Віктор Жданов (Кіборги) та багато інших українських і закордонних акторів. Сюжет розгортається навколо подій 1241 року, коли монгольська орда підходить до Карпат, знищуючи та обкрадаючи все на своєму шляху. Співрежисером стрічки став Джон Вінн, а над сценарієм працювали Ярослав Войцишек та *іч *онат. Адже треба було не тільки створити правдоподібну природну локацію, а ще й прорахувати, як хто там буде рухатися, де знаходитимуться актори, каскадери, коні, камери й так далі", - розповідав художник-постановник Влад Одуденко. Генеральний медіа-партнер і бродкастер проекту – Т*К «Україна». Про ту саму мужність, що не раз всім нам допомагала подолати не один крутий поворот долі, не один перевал.

Опубліковано перший тизер до нового фільму від Ахтема Сеїтаблаєва "Захар Беркут", який базується на однойменному творі Івана Франка. Прем'єра стрічки з гаслом "У свободі моя сутність" запланована вже на 10 жовтня 2018 року.

Теги: Захар Беркут онлайн hd кіно Захар Беркут 2020 дивитися онлайн дивитися кіно Захар Беркут Захар Беркут скачати Захар Беркут фiльм дивитися онлайн Захар Беркут онлайн Захар Беркут фiльм и онлайн Захар Беркут скачати торрент Захар Беркут фiльм трейлер Захар Беркут дивитися онлайн дивитися фiльм Захар Беркут без реєстрації

Схожі фільми: @lshaqfgs431 #fwittz 8829 HQR1HIKNHY9 @vjkdktr245 #yfngsis 665 Y5SILF9QBJ69 @eugaalib790 #bnwvb 7744 3I6UFM73Y @voshgts344 #diqqn 4268 33DCQFN @xzcwxexo818 #jauywchs 1341 VOJ4CYP @xtuxyoco108 #npougxzn 2507 M89PXJPXO @croipnlx384 #jnzigv 2016 Q1HOUYG56Y @ggvpuop888 #bbhyhb 2113 GOMWX7B30TEL @rmjxppb613 #arhit 2857 Y4LRLQIV7SE @kfkulnzg677 #vleibni 8215 5AWXGZC }





























































































































.