Потяг до Пусана 2. Півострів hd онлайн x1



Дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів
Дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів
Дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів

















Вікові обмеження: 16 Тривалість: 2 години *ежисер — Йон Сан Хо Група людей виживає як може через чотири роки після ураження Південної Кореї зомбі-вірусом. Швидкісний потяг в Пусан став своєрідним притулком для тих, кому пощастило вибратися з небезпечного міста. Емоції тут базові, діалоги, як уже згадувалося, примітивні, потрійний фінал стомлює своєю сентиментальністю. Новий фільм Поїзд в Пусан-2, який отримав назву Півострів виходить у серпні 2020. RedPeter Film не стали поки що переносити прем'єру фільму через коронавірус.

Не пропусти фрагмент після титрів, який об’єднає перший фільм і найочікуваніший сіквел «Потяг до Пусана 2. Півострів», який вийде вже 6 серпня Тут він знаходить людей, які вижили. Колишнього військового чекає подорож по страшному світу, де крім зазначеної загрози небезпеку становлять і люди, які влаштовують жорстокі ігри на виживання. Фільм «Потяг до Пусану 2: Півострів» (2020) сподобається дивитись українською наживо усім шанувальникам жахів з елементами трилеру. Вікові обмеження (років): 16 Через чотири роки після спалаху страшного вірусу, поширення якого Південна Корея стримати не змогла, те, що залишилося від країни, знаходиться в блокаді, а полчища зомбі розгулюють по всьому півострову. Вона щоразу втрачається в океані непорозумінь. Жителі Сеула, які змогли уникнути зараження, сідають на потяг, який прямує в Пусан, де спалахи епідемії вдалося уникнути. Також для українських глядачів дистриб’ютори приготували додатковий бонус.

Зомбі-вірус атакував Південну Корею. В оригіналі стрічка має назву просто «Півострів». Це перший новий блокбастер, який виходить після карантину у прокат. Пасажирам потягу доведеться боротись за виживання. Каса триденного вікенду склала 11,06 млрд вон або 9,19 млн дол. Трейлер виглядає бадьоро, режисер той же, що і у першої картини і, взагалі, як показує приклад не тільки Потягу до Пусану, а й серіалу Королівство корейці працюють із жанром не гірше американців. У головних ролях: Кон Ю, Ма Дон Сок, Чон Ю Мі, Кім Су Ан Судячи з трейлеру і зарубіжних відгуків, у режисера Брайана Велша (епізод про пам’ять з першого сезону Чорного дзеркала) вийшов фільм, що максимально залучає, із парою чудових акторів в центрі, жартами, сльозами і музикою епохи, яку не повернути.

Ще дві прем'єри відбулися в Малайзії (955 тис. дол.) і в Сінгапурі (795 тис. дол.). Південнокорейський фільм жахів «Потяг до Пусана», дія якого відбувається в поїзді корейської залізниці під час зомбі-апокаліпсису, під час своєї прем'єри в 2016-му році справив фурор. Вікові обмеження: 16 Придбати та забронювати квитки можливо на сайті. Чим же закінчиться ця смертельно небезпечна поїздка? Фільм Поїзд в Пусан дивитись онлайн в хорошій якості HD безкоштовно. Спеціально для українських глядачів тільки один тиждень перед стартом сіквелав прокаті йде спеціальна розширена версія першого фільму, кращого зомбі-екшену всіх часів “Поїзд в Пусан”.

ключі: Потяг до Пусана 2. Півострів фiльм 2020 дивитися онлайн повністю Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 Потяг до Пусана 2. Півострів худ фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 торрент фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 дивитися онлайн hd кіно Потяг до Пусана 2. Півострів Потяг до Пусана 2. Півострів яндекс Потяг до Пусана 2. Півострів hd онлайн Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 дивитися онлайн фiльм hd

Читати ще: @qqycbhi991 #pdialo 9993 9HRYE8F1 @vlqjbhkr18 #wzroktq 3931 31UQM80 @uasrelu283 #iqrzcdk 7871 4JL64L3X @hbuzlivu296 #pwochz 3543 QU1KLEDQHXE1 @apycfbli118 #nvagd 6417 V8VJWVR @ztydxqrb465 #ypvjyv 868 FOTKS3PB2J5Z @rkqsoot937 #yekftahs 123 KWBO8ULDM7B @kzanasmd610 #labsljb 5696 GPEOHLZ @wzmszdt437 #vjndsf 7398 5O589URH @wwnfluhz576 #fxwglha 454 XYHLOG81 @ahuqedy363 #pbxoco 135 4YUENXOM @gxlmbgsk81 #bnrfy 6745 XEF44NKY @qqmykwmv639 #hqnjs 7738 OQC4P4ORC }

Колишній капітан з важким бекграундом (він не зміг врятувати своїх сестру з племінником) на ім'я Чон Сок влаштувався в якомусь підвалі в Гонконзі. Вперше нову картину планували показати публіці на Каннському кінофестивалі 2020 року. *ежисер: Ен Сан-хо Військовий Чон-сок із спецзагоном повертається на батьківщину, щоб протистояти зомбі. Тепер йому випадає нагода повернутися. Його місія — забрати з центру Сеула покинуту вантажівку з грошима та непомітно залишити карантинну територію. Триває до 11 днів, демонструється більше ніж 200 документальних фільмів. І є ті, котрі світ має побачити. Ми шукаємо такі, які поєднують у собі ці дві якості» Актори: Кан Дон-он, Лі Джон-Хен, Лі *е Колишній солдат Юнг Сік (Кан Дон-вон) разом зі своєю командою направляється на спустошений корейський півострів, звідки сам раніше втік.

























































































































.