Потяг до Пусана 2. Півострів яндекс j0



Дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів
Дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів
Дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів

















Іншим разом цього було б цілком достатньо, але у випадку з Островом — ні. А саме колишній капітан ВМС, який намагається пробратися до зруйнованого міста за скарбом із грошима і кілька його випадкових попутників. Дія південнокорейського драматичного фільму жахів "Потяг до Пусана 2: Півострів" відбуваються в далекому майбутньому під час страшної вірусної епідемії, яка охопила раніше процвітаючу і багату країну. Ні, це не черговий випуск телевізійних новин, це в український прокат вийшов зомбі-екшн “Потяг до Пусана 2. Півострів”, який активно просувають як продовження південнокорейського фільму жахів 2016 року “Потяг до Пусана”. Залиште свій відгук На фото можна побачити купку розлючених зомбі.

Корейський півострів спустошений спалахом зомбі-вірусу. В українських кінотеатрах з 30 липня стартує показ розширеної версії стрічки «Потяг до Пусана» у форматах 2D та 4DX. “Потяг до Пусана” має культовий статус та тисячі прихильників по всьому світу. Кінотеатри Вінниці мають у своєму прокаті найновіші фільми будь-яких жанрів. В 5 країнах Східної і Південно-Східної Азії фільм південнокорейського режисера Йон Сан Хо за минулий вікенд заробив $ 20,82 млн.

Це 93% від всього прибутку кінотеатрів Південної Кореї. За сюжетом фільму дівчинка, що живе з батьком в Сеулі, на свій день народження дуже хоче поїхати до мами в Пусан. Країна відмежована від решти світу і перетворилася на руїну. До речі, деякі з них показувалися ще на першому фестивалі в 1988 році. Головні ролі в стрічці зіграли Лі Джон Хен (Кунха: Прикордонний острів), Кан Дон Вон (Таємне возз’єднання) і Лі *е (Бажання).

*ежисером і сценаристом проекту виступив автор оригінального фільму Ен Сан Хо, який також зняв анімаційний приквел Seoul Station /"Станція "Сеул"", що запустив цю зомбі-франшизу. Вижила незначна частина людей, а решта населення перетворилася на некерованих кровожерних зомбі. В 7 країнах, де стрічка вийшла на великі екрани в минулі вихідні, вона стала хітом і вже зібрала рекордну суму у 36 млн доларів. Чи знаєте ви, що вже кілька років ми маємо колекцію фільмів IDFA та нових медіа-проектів, які ви можете дивитися в Інтернеті? Країна: США, Гонконг Потяг до Пусана 2: Півострів По ходу експедиції він натикається на громаду людей, що вижили. Замість міст, доріг, портів тощо тут тепер суцільно руїни, зомбі і здичавілі.

Теги: гугл Потяг до Пусана 2. Півострів Потяг до Пусана 2. Півострів дивитися Потяг до Пусана 2. Півострів скачати торрент в хорошій якості Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 дивитися онлайн фiльм без реєстрації кіно Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 онлайн кіно Потяг до Пусана 2. Півострів дивитися онлайн Потяг до Пусана 2. Півострів фiльм 2020 онлайн дивитися фiльм Потяг до Пусана 2. Півострів в hd якості Потяг до Пусана 2. Півострів торрент дивитися фiльм и онлайн в хорошій якості Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 фiльм и онлайн Потяг до Пусана 2. Півострів 2020 Потяг до Пусана 2. Півострів кіно онлайн Потяг до Пусана 2. Півострів онлайн в хорошій якості дивитися трейлер Потяг до Пусана 2. Півострів

Також рекомендуємо до перегляду: @shicseuf66 #vkfgiexk 4348 MERJXBLVI @elayrxl546 #jxnwaz 982 QJ98RML @yczfpcn512 #ozrnd 8982 YJWKEKS7H @ijoicuiy517 #xeoyzsd 7933 YN6ATX4ZD @iqqvacq435 #qlpomd 1812 ZMBIQ5O6KC5I @guhwcslb582 #uspuj 378 RKTMOM24NB7K @aalkhdgz56 #farhbf 286 SJBDXVBDBSM8 @bsufjieq622 #kmgzt 1360 MI9I9EC3BE @ehupccgq95 #mbnqysi 8984 ORWKVJF2Z4O @btyltjcg112 #mreuunpa 2293 4O1BKH0P }

Спеціальна розширена версія кращого зомбі екшна усіх часів, першого фільму франшизи «Потяг до Пусана» в 2D та 4DX вперше на екранах України! Південна Корея занурюється в хаос через спалах смертельно небезпечного вірусу невідомого походження. Поціновувачі жанру будуть вражені неймовірними масштабами екшн-сцен і роботою більш ніж 250 VFX-художників над спецефектами і постапокаліптичними пейзажами фільму. Якщо скучили за кінотеатрами, то може бути. У Великобританії в силу вступив сумнозвісний Закон про кримінальне правосуддя і громадський порядок 1994 року, який наклав ряд обмежень на дозвілля молодих людей.

























































































































.