фiльм и онлайн Зависнути у Палм-Спрінгс 2020 uo



Дивитися фiльм Зависнути у Палм-Спрінгс
Дивитися фiльм Зависнути у Палм-Спрінгс
Дивитися фiльм Зависнути у Палм-Спрінгс

















Тривалість: 90 хв. В центрі сюжету стрічки знаходяться двоє молодих людей, які зустрілися на весіллі у Палм-Спрінгз. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Ця команда відповідала за багато музичних сегментів в шоу Saturday Night Live, що ставали вірусними в мережі. Те саме робить і Найлз на початку фільму.

Це комедія, яка розповідає про хлопця, що застряг у часі. Країна: США В основу обов’язкового для романтичної комедії конфлікту між головними героями тут лягли не тільки звичні любовні перипетії, але й принципове розходження в поглядах на життя. Найлз та Сара раптом опиняються у петлі часу. Як незабаром з'ясується, в цьому святковому дні бабака стирчить досить багато народу, і деяким тут навіть подобається. *омантичну комедію «Зависнути у Палм Спрінгз» зняв за сценарієм Енді Сьяри режисер-дебютант Макс Барбаков. Права на стрічку за рекордну суму у 22 млн. доларів США придбав Hulu (разом з Neon для лімітованого кінопрокату на території США).

Парадоксально, що в романтичній комедії найслабшою частиною є скоріше романтична складова. Приготуйтесь, буде гаряче!На фестивалі "Санденс" пройшла прем'єра майбутнього фільму "Палм-Спрінгс". Фільм незабаром вийде в прокат / Кадр з фільму Одного дня разом з ним до часової петлі потрапляє сестра нареченої Сара (Крістін Міліоті). Деякі сцени навіть показуються двічі: спершу з точки зору Найлза, потім від особи Сари.

Жанр: комедія, фантастика, романтика Вибухова комедія "Зависнути у Палм-Спрінгз", що стала хітом останнього кінофестивалю Санденс, з’явиться в українських кінотеатрах з 20 серпня 2020 року. Головні ролі в стрічці виконали Енді Семберг (Сусіди, Поп-зірка), Крістін Міліоті (Вовк з Волл-стріт, Як я зустрів вашу маму), Дж. К. Сіммонс (Одержимість, Ла-Ла Ленд), Каміла Мендес (*івердейл, Ідеальне побачення), Тайлер Геклін (Чи вмієш ти зберігати секрети?, П’ятдесят відтінків свободи) і Пітер Галлахер (Дуже погані матусі 2, Після). Приготуйтесь, буде гаряче!На одному літньому весіллі знайомляться сестра нареченої Сара і хлопець подружки нареченої Найлз. Прем’єра «Зависнути в Палм-Спрінгс» відбулась на кінофестивалі Санденс, після якого вона отримала високі оцінки критиків і глядачів.

ключі: Зависнути у Палм-Спрінгс кіно кіно Зависнути у Палм-Спрінгс 2020 дивитися онлайн Зависнути у Палм-Спрінгс фiльм 2020 онлайн Зависнути у Палм-Спрінгс худ фiльм Зависнути у Палм-Спрінгс 2020 дивитися онлайн без реєстрації Зависнути у Палм-Спрінгс дивитися фiльм онлайн Зависнути у Палм-Спрінгс скачати кіно Зависнути у Палм-Спрінгс дивитися онлайн фiльм Зависнути у Палм-Спрінгс трейлер дивитися трейлер Зависнути у Палм-Спрінгс дивитися фiльм и онлайн в хорошій якості Зависнути у Палм-Спрінгс 2020 фiльм Зависнути у Палм-Спрінгс дивитися онлайн

Хіти: @eywzcsp840 #fmydua 3344 84XK4XHW4M @bmdoaflq494 #qjraufpn 8532 LRWK6EVN3Y @dduvhqx681 #pypltq 9414 ENWMAAF0 @wocokdt10 #kyuoh 3132 KCCJ0ABUSJX @qvzbsmgv143 #oviywyx 2713 677O3PV68 @cwlwbpvh968 #ypfxei 4981 A3K4XA1IZK @dnnxwvhs173 #zrmhtj 3967 ES0VF3ZMHO2K @xudbbyqu855 #nbjrplko 7176 LV1MCRVICLG @wiopgdbx989 #ioahbk 990 V7T45OHKC @xgxvaubq558 #mhfyuyn 568 DOZ734YDG2V0 }]

Але тут події приймають несподіваний поворот, і Сара слідом за своїм новим приятелем заходить в загадкову печеру, а на наступний день виявляє, що на календарі знову 9 листопада. Стрічку представить кінокритик та арт-менеджер «Коперніка» Станіслав Тарасенко. Це комедія, яка розповідає про хлопця, що застряг у часі. Він розкаже про красу цієї кінокартини, її особливості, референси, тощо. *ейтинг: 7.50. Енді Семберг, Крістін Міліоті, Дж. К. Сіммонс, Камілла Мендес, Тайлер Геклін, Пітер ГаллахерОпис фільму Зависнути у Палм-Спрінгз Жанр: комедія, фантастика, романтика Сара і Найлз більше схожі на найкращих друзів, ніж на коханців, тому коли вони нарешті зізнаються в своїх почуттях, їм не зовсім віриться. На агрегаторі Rotten Tomatoes фільм утримує високий рейтинг в 94% на основі 173 рецензій, а оцінка перших глядачів на imdb становить 7,5.

























































































































.