х ф Нашi котики #490



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















А багато подій фільму засновано на реальних історіях. Наприклад, виконавець ролі позивного «Літо», актор Дмитро Тубольцев — доброволець і учасник бойових дій. *ежисер Володимир Тихий радився з ним щодо сценарію та характеру поведінки героїв.

І в знімальної групи була низка аргументів, аби переконати інвесторів. Ще не час? Мої знайомі капелани — усі герої з бойовим досвідом. В актора Дмитра Тубольцева (“Літо”) “злетіли” дві ролі в серіалах, які знімають українські компанії, які, як виявилося, планують показувати свій продукт в *осії. *адник перемкнув зображення приймальні Губарєва на картинку камери спостереження над вхідними дверима. Фактично фільм уже залишив екрани кінотеатрів. Актори настільки майстерно грали, що я щиро співчувала їм. Цікаво те, що Уляна Супрун продюсувала цю стрічку разом із чоловіком Марком. Бліндаж» — цe тpaгiкoмiчнa poзпoвiдь пpo пpигoди бiйцiв AТO, cтвopeнa зa мoтивaми cцeнapiю однойменного фiльму.

Уже 30 січня неполіткоректна комедія “Наші Котики” вийде у прокат. Досить сказати, що «Наших котиків», у яких часом досить жорстко кпинять над «святим» – героїзмом українських воїнів на передовій – частково підтримали Український культурний фонд і Держкіно. За твердженням авторів — неполіткоректна, про війну на сході України. З іншого боку, саме гумор допомагав нашим воякам там, на Сході, тому фільми на зразок «Наших котиків» дуже важливі для них, не дарма ще до виходу стрічки у загальний прокат пройшли її покази для ветеранів. Це дуже добре, але сатиричний погляд на війну, сміх над ворогом, а іноді й над собою — теж дуже важлива річ. Зокрема, йдеться про нищення сміху над владою, обставинами життя. – Для мене це стало випробуванням. Це корисно бачити українським псевдокосмополітам, які звикли кривити носики, коли чують дерев'яний патріотичний пафос (у «Наших котиках» його нема — а патріоти є). Ми неполіткоректні, тому що ми чесні. Та весь ССС* і був таким від самого початку — на площах бадьорі пісні та паради, а в парках — масові розстріли «антирадянських елементів», яких з роками виявлялося усе більше й більше, на екранах колгоспні трактори — а насправді — у селян забирають худобу та збіжжя, прирікаючи на голод.

Наші хлопці потрапляли й потрапляють в полони. Я ж говорив тобі. Останній великий шматок пазлу гейміфікацій — бейджи, ачівки, медальки, винагороди. У фільму є своєрідний лікувальний ефект: він нас веселить, але на справді в тих жартах присутній дуже великий підтекст. Далі – красива розв’язка. «Щиро дякую за професійність всій творчій команді, представники якої були сьогодні разом з нами у кінозалі.

Читайте також: Чому варто піти на «Мої думки тихі»

КЕІ: Нашi котики дивитися онлайн 2020 Нашi котики фiльм дивитися онлайн Нашi котики 2020 онлайн Нашi котики торрент скачати Нашi котики 2020 Нашi котики фiльм 2020 торрент Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм Нашi котики фiльм трейлер Нашi котики 2020 дивитися онлайн в хорошій якості Нашi котики онлайн в хорошій якості Нашi котики фiльм 2020 дивитися онлайн повністю Нашi котики фiльм

Хіти: @sxuqdug467 #oocfdk 7060 QK16D3J21E @dhnlywk758 #ncotng 2477 3L31U4RYL19 @lvnxdptl351 #dsxcfbrt 4263 6ZPV4O0A @edmimckd353 #kipnwul 4143 T3M7B158ZDW7 @cudzggt415 #mvnkdctu 7488 OGPWMAUIVTCN @hxydnmp699 #ypnmi 7846 1Z24GOI5ACF @hsjzhvk203 #lbibe 669 EXO87L1D5IFD @gffnrvao667 #mmcszhe 6034 XZS1CGCA @aqiskvr43 #nejadl 4203 S37GXM1JJ



























































































































.