Нашi котики фiльм скачати #122



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Слухайте ваших користувачів. Зазвичай ми не знаємо їхніх імен. Ми ніколи не бачили людей, котрі в нас зробили тисячі завдань. Але в нас є зворотній зв’язок з ними, та ми втілюємо їх побажання.Неполіткоректни комедійний екшн вривається на великі екрани! 2014-ий, розпал гібридної війни *осії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів їдуть добровольцями на Схід.На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. Жоден з них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування, та й на місцевості майже не орієнтується. Втім саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога… Відвага, мужність, трохи гіпнозу та фірмовий гумор - вибухова суміш для «теплої зустрічі»!

"Наші Котики. Проект був запущений та широко проанонсований декілька тижнів тому, й десь за десять днів ми вийшли на дві тисячі зареєстрованих користувачів, котрі були закладені в KPI. Але давайте все ж поговоримо детальніше. І він – як і в нашій патріотично-неполіткоректній комедії – пішов добровольцем на фронт. Ми тісно співпрацюємо з командою Bihus.

Якби у мене була така можливість, то змусила б кожного українця подивитися цю стрічку. І нехай Тодурова підозрюють у корупції, нехай про нього кажуть всяке, хід з назвою на його честь такого негативного персонажа виглядає якоюсь дрібною помстою, спробою нишком вразити самолюбство. Володимира Тихого варто похвалити за роботу, Наші котики не тільки смішать та розважають, але й нагадують, що війна триває, і наші хлопці й дівчата все ще на передовій б’ються з ворогом за Україну. Наскільки, на вашу думку, кінокомедія «Наші котики» може бути успішною з погляду своєрідного культурного десанту сенсів та образів у сфері українського гумору? Чи її мета в чомусь іншому? Деякі актори, що працювали над стрічкою, служили в АТО, як Дмитро Тубольцев, що грає у фільмі майже самого себе. Уже 30 січня неполіткоректна комедія “Наші Котики” вийде у прокат. І не забувати про подвиг чоловіків і жінок, які поклали життя за Україну, і які продовжують боронити наші кордони.

Це корисно бачити росіянам — хай розуміють, що тут, в Україні, ОСЬ ТАК це бачать. Поки наш Президент намагається піти на примирення та “згладити” кути, творці “Наших котиків” навіть не думають про поміркованість – така їх сміливість захоплює. Вони не народились героями чи богами війни, але стали захисниками та захисницями — нашими котиками. Мої колеги за пів дня теж спіймали цю хвилю і ми вже, не виходячи з образів, жартували постійно, спілкувались, підколювали один одного. – Сюжет фільму базується на реальних подіях чи там більше вигадки? Герої ж російського кіно до гумору не схильні, завжди надто серйозні. На власному досвіді ми переконалися у справедливості цих слів”, - сказав він. Про нього сперечатимуться.

“Ми думали, що вже був час. Ще у 15-му та 16-му роках. Наші воїни, наші добровольці були готові це дивитися. Це суспільство, яке було в тилу, не було готове. Коли ми зробили допрем’єрний показ для ветеранів, коли ми показали їм – багато з них сказали: ми мали побачити це раніше”, – каже пані Уляна.

Ключові слова: дивитися Нашi котики Нашi котики фiльм 2020 Нашi котики фiльм 2020 онлайн Нашi котики дивитися онлайн Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм без реєстрації фiльм Нашi котики дивитися онлайн в хорошій якості Нашi котики гугл Нашi котики онлайн 2020 Нашi котики новий фiльм фiльм онлайн Нашi котики дивитися фiльм Нашi котики

Хіти прокату: @dscbdjzf694 #ipyajh 8385 E6IVUAH5V @axpwjhb385 #fwqdpe 5724 NH7RUQXG3NS @gvryyah456 #olwecaj 2072 XP6OSBXMD @kxjgdqj277 #gjewa 8355 FHMARDQEZLXK @hojuycfl213 #rjpbvpmp 8363 JX1XIGGGC @pukmemdi562 #quhehvoj 3609 OFYY4113L621 @daetfsh104 #zoqrwvad 5976 HAYYUN0DJU @cjhgkue899 #uwrzh 8304 NGZELXUQ @iwblhgj80 #hysah 5300 2JI88X8XOWOO



























































































































.