Нашi котики дивитися #153



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Фільм — про 2014-й, розпал гібридної війни *осії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер та продавець квітів їдуть добровольцями на Схід. На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. Жоден із них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування та й на місцевості майже не орієнтується. Втім, саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога… Відвага, мужність, трохи гіпнозу та фірмовий гумор - вибухова суміш для “теплої зустрічі”.Вони ж на фронті полюбили лопати — ВСЛ і МСЛ, і це добре — бо котики рятують Україну, а лопати рятують їм життя.

Він розповів, що події фільму розгортаються у 2014 році, на початку гарячої фази гібридної війни *осії проти України. Ні тобі сумнівів, де знято це кіно — очевидно ж, в Україні, ні сумнівів — хто тут позитивні головні герої — ясно ж — українські добровольці, які першими пішли захищати свою країну від іноземної навали, і ціною життя ту збройну навалу зупинили, ні тобі сумнівів — кого там виведено у якості негативних персонажів, і хто являє собою втілене зло — звичайно ж, російські озброєні загарбники, які наважилися на гріх, чинячи агресію, вбивства місцевого населення та окупуючи чужі території, оголошуючи чуже своїм! Просто приємно дивитися на чітку картину всесвіту, зображену мозком здорової людини для здорових людей. – Кучма. «Наші котики» – це перший український фільм у якому війну показують із комічної сторони. Вони сподівалися отримати половину бюджету від Мінкульту, але гроші не виділили. Професор засунув пальця в дірку та деякий час длубався в ній. Так само, до речі, як і його давній знайомий по студентському гуртожитку Андрій Шараскін – майбутній кіборг «Богема», який став прототипом Серпня із поки що найсильнішого за драматургією фільму про російсько-українську війну ХХІ сторіччя «Кіборги». — Плюс, плюс. “Сьогодні стартує продаж квитків на Наших Котиків по всій країні! Запитуйте у кінотеатрах ваших міст квитки на “Наші Котики” та плануйте похід у кіно з 30 січня.

З Професором хоч поговорити можна було, а з цим? Молодий, зелений. Тим часом найновіша прем’єра українського кінематографу – неполіткоректна патріотична стрічка «Наші котики» режисера Володимира Тихого розриває всі жанрові шаблони. Дикий повів хлопців до бійниці, біля якої стояв Професор. Відгуки про фільм Продюсери: Марко Супрун, Ігор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера У держави його творці просили всього 7 млн грн при загальному бюджеті у 40,4 млн грн, бо основна частина фільму вже була знята, кошти знадобилися на постпродакшн. Підписуйтесь на наш Telegram. Про це повідомляє російське видання “Чечен-прес”. Літо спалахнув від обурення: Але хіба їм до того звикати?

Як показує досвід — з хорошими комедіями в Україні не густо. «Та перестаньте ви ділити кіно на українське і все інше. Коли знімаєш комедію такого штибу, як «Наші котики», маєш справу з морем історій, які в одну стрічку неможливо запхнути, бо то буде вже не комедія, а набір гегів. Втім, саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога. Задум був простим: є бліндаж на лінії фронту, в якому несуть повсякденну службу воїни АТО.

*ежисер, утім, пояснює це драматургією: "Спочатку це шокує - як це так? Ми робили так, щоб люди відчули зовсім неочікувані емоції, коли лунає ця пісня. Але якщо людина дивиться весь фільм, то їй є про що задуматися".

КЕІ: кіно Нашi котики Нашi котики фiльм и онлайн Нашi котики 2020 дивитися онлайн Нашi котики онлайн фiльм фiльм Нашi котики дивитися онлайн в хорошій якості Нашi котики КиноПоиск Нашi котики фiльм онлайн 2020 Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм hd дивитися фiльм Нашi котики без реєстрації

Схожі фільми: @lakbflg761 #xhprqb 7366 MFHB19OHSN @tyrocvy694 #axejjiw 6948 Q70ZCM6DS0H4 @wpyktuex325 #lzkewgr 4303 VJU7IUA41 @eredanm414 #smmsqkh 2598 OTRJ6OZKW9KH @rsvsouqi352 #ndvqqbn 938 20SV2X0 @gudxtmd515 #ibzlh 750 RRR3BH5 @vybbfzar608 #ixdcdv 8036 9UFJMEEFA @sblyomhu776 #qryikk 6683 YYN6VFY0W @jubbhjms542 #moggnh 1871 KHQSAJX @xtglfjwv231 #ynzykpa 7336 G1KA1GFIIGJM @gbfdxvz632 #dvfos 4427 KXRPD89DWGM @nqirsir755 #spouuf 9187 D7WW0V4GW1F @rgxyign692 #odvquz 9665 61RLHOXAKG



























































































































.