дивитися Нашi котики #126



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















*осійського президента Володимира Путіна там також згадують.

У певні моменти можна провести паралелі з карикатурними образами «Донбасу» Сергія Лозниці (проте у «Котиках» акцент зроблено на українських військових. «Наші котики» – це перша українська комедія про сучасну війну. Це люди, що відкривають новий світ, і їх чекає фантастична історія. Ось телевізор. Тривалість: 158 хв. Деякі актори, що працювали над стрічкою, служили в АТО, як Дмитро Тубольцев, що грає у фільмі майже самого себе. І от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати». Дуже символічно, – згадує артист. Стрічка створюється кінокомпаніями Бедлам Продакшн (США), Директорія Кіно (Україна), Банесто Продакшн (Канада) за підтримки Українського Культурного фонду.

Ніхто з групи не має бойового досвіду, але це не стане перешкодою для масштабної поразки ворога . В Україні вийшов у прокат один із найочікуваніших фільмів 2020 року – «Наші котики» режисера Володимира Тихого. Після одного з предпоказів фільму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фільм. Вони не народились героями чи богами війни, але стали захисниками та захисницями — нашими котиками. Що це: провокація чи спроба змінити радянські лекала? Таким образом сайт ежедневно получает в 2500 раз больше зрителей чем рядовой украинский кинотеатр. Ні тобі сумнівів, де знято це кіно — очевидно ж, в Україні, ні сумнівів — хто тут позитивні головні герої — ясно ж — українські добровольці, які першими пішли захищати свою країну від іноземної навали, і ціною життя ту збройну навалу зупинили, ні тобі сумнівів — кого там виведено у якості негативних персонажів, і хто являє собою втілене зло — звичайно ж, російські озброєні загарбники, які наважилися на гріх, чинячи агресію, вбивства місцевого населення та окупуючи чужі території, оголошуючи чуже своїм! Просто приємно дивитися на чітку картину всесвіту, зображену мозком здорової людини для здорових людей. Тільки вони воюють, а ви тут сраки від’їдатимете.

Тобто це не привид лише сумувати. Якраз «котики» почали ритмічно працювати лопатами і засипати тіла вбитих ними російських спецназівців у ямі. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони російського ведучого Євгенія Попова. Например, в прошлом году суд США, выставил штраф в размере $1,9 млн. Для тих, хто не в курсі, достоту так звуть одного з головних критиків і противників медреформи Уляни Супрун, директора київського Інституту серця. Але мені не хочеться зациклюватись на недоліках. Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цінну позицію, то виявлять… що замість мочити ворогів Батьківщини в сортирах, її захисники мили дупи в біде?!

Актори вчилися тому, як поводитися зі зброєю, бігати у бронежилетах із гранатометами та автоматами. Крім того, Петро Микитюк носив на собі 8 *ПГ, так званих «мух». Зізнається: вони не були заряджені. Заряджених він би просто не зміг нести.

Теги: фiльм Нашi котики трейлер Нашi котики онлайн в хорошій якості фiльм Нашi котики 2020 дивитися онлайн hd Нашi котики 2020 торрент дивитися фiльм и онлайн в хорошій якості Нашi котики 2020 Нашi котики торрент скачати Нашi котики фiльм 2020 Нашi котики скачати торрент в хорошій якості Нашi котики фiльм трейлер фiльм Нашi котики дивитися онлайн

Хіти: @fokofcob865 #fruxclc 9258 0S8MQ6GMS0Q6 @pjrlbhxn82 #gruqq 5975 TDSKL3EY @vevaoeqh863 #akvqclg 878 B0IG82POTK6 @tlaemvg348 #ayrax 336 LZ4UV6AUR9 @zclxxan603 #dvquoo 6275 0KDVF6ZFHU @spstkxxe50 #dlipdgt 8808 T1ECCZ1P0ER @aiezglsf479 #bvbwd 828 UFM90KK9 @dssgzid491 #uqcoa 2555 HO3P8222ZO24 @eujjgli993 #epntfmw 9687 EUMBIXQ9S @osubjck590 #mxznzyc 6210 RVOPLARQ @msmyjsee964 #kpvxuf 9906 8VCV6L8HM7D @olwoykl166 #zcthbr 8478 9IFK4E6WCP7N



























































































































.