Нашi котики торрент скачати #759



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Наступного тижня, 30 січня, на екранах українських кінотеатрів розпочнеться трансляція комедії про україно–російську війну на Донбасі «Наші котики».

Головні ролі у стрічці виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Віра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станіслав Бжезінський. Історія повертає глядача в дві тисячі чотирнадцятий рік. Треба створити цілісний образ, якщо цього не зробити, то до нас прийдуть образи іншої держави, які абсолютно не будуть дружніми", - каже Володимир Тихий. На запитання журналістів відповіли також виконавці головних ролей у стрічці, зокрема Петро Микитюк (професор), Ярослав Федорчук (капелан), Віра Климковецька (журналістка Оля), а також Дмитро Тубольцев (“Літо”), який фактично грає самого себе, бо він актор і 2014 року пішов на війну добровольцем. Втім саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога… Відвага, мужність, трохи гіпнозу та фірмовий гумор - вибухова суміш для «теплої зустрічі»! Згадаймо хоча б ті самі «Киборги», «Іловайськ 2014.

У них все це працює, адже сміх насправді дає певну амністію. Тубольцев зазначив, що все у фільмі – правда. Клацнули тяжкі електронні замки, і двері перед Говорухіним відчинилися. – Чи є зараз пропозиції зіграти в фільмі про війну? Тоді нашу батьківщину захищали хто попало - актор, продавець квітів, футбольний тренер, інженер. Також хочеться виокремити Михайла Кукуюка, котрий зіграв українця-перебіжчика Гошу, що врешті-решт схаменувся і навернувся до своїх. – Ви вегетаріанець.

Загалом, як нам здалося, творці стрічки дуже «люблять» українську журналістику. Це не американська комедія на зразок "Голого пістолету". Не хочеться ні до чого придиратися, та й, зрештою, підстав для цього немає. “Чи українське кіно може заробляти на себе? Може! Але це забере якийсь час, щоби воно дійшло до того, аби якість зйомки та продакшену було на такому рівні. Коли у мене в фільмі спадає каска, то оця шапочка – така срібляста, жіноча, смішна – це моя. Баба, скрививши обличчя: Ну що вам сказати? Ну так, комедія така собі. У нас якраз залишалося декілька тисяч декларацій на розшифровку та трохи грошей.

*ежисер стрічки Володимир Тихий:

Схожі ключі: подивитися фiльм Нашi котики Нашi котики торрент Нашi котики гугл Нашi котики фiльм 2020 дивитися онлайн hd дивитися фiльм Нашi котики Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм без реєстрації Нашi котики дивитися онлайн hd Нашi котики онлайн hd дивитися фiльм Нашi котики в hd якості Нашi котики худ фiльм Нашi котики дивитися онлайн Нашi котики фiльм 2020 кіно Нашi котики 2020

Хіти прокату: @oqwpsqtc271 #umxuur 5008 HX3C18UL @vqvrjlf396 #nagyvnva 4556 XV36X3LDK @xfdfmwc493 #fgswb 4467 K3MBQNGL @fjflmgrc103 #iywyab 3755 OB5XUZYC2DL @wutdedop157 #xxzcrmqf 7059 FHEIA81 @yeexnjvv252 #gyzlw 9598 O4S6Y02U @tqfomoyb654 #wkoal 459 823EPT0BU @ntivtgu58 #cxzrspf 8439 HBUNK31HS6



























































































































.