фiльм Нашi котики дивитися онлайн #152



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Проект був запущений та широко проанонсований декілька тижнів тому, й десь за десять днів ми вийшли на дві тисячі зареєстрованих користувачів, котрі були закладені в KPI.

Тема для жартів більше, ніж несподівана – перший рік російсько-української війни на Сході України, формування добровольчих батальйонів, стосунки з місцевими жителями, російські війська на Донбасі. Кінотеатральний реліз стрічки запланований на 30 січня 2020 рок. Вони не народились героями чи богами війни, але стали захисниками та захисницями — нашими котиками. На одну з позицій фронту заступають на бойове чергування головні герої: інженер, актор і продавець . Бо гумор – це те, що ми неодноразово бачили у кіно про війну різних років (з останніх можна згадати серіали «Bluestone 42» та «Catch 22»), це те, що існує у реальному житті, це то, що є в книгах тих, хто пройшов цю війну («Піхота 1-3» Мартіна Бреста, «Грязь Хакі» Сергія Сергійовича (Сайгон), «Слово про війну 1-3» (збірка оповідань під редакцією Василя Піддубного), і це (не в останню чергу) те, що допомогло нам встояти у 2014-му. Туалет! Ви, що там поснули? Как говорится в одном из рекламних роликов «зачем платить больше?.

Стиха грає релаксова музика. І так, це – також зброя. Тож, раджу вам сходити на «Котиків», вони милі. «Наші котики» – це трагікомічна історія про пригоди бійців АТО, що трапляються з ними під час бойового чергування на «найглухішій» з усіх можливих позицій фронту. Та коли атовці подивилися цей серіал, вони почали висилати Володимиру багато своїх споминів, анекдотів. І герої це віддзеркалювали. Чому «котики»? Є один смішний момент, коли у Чернігові знімали сцену окупованого Донецька і так звані ДН*ці-актори почали обстріл, місцеві мешканці викликали поліцію, бо подумали, що відбувається захоплення їхньої ОДА”, – додала Супрун.

Якщо вам є про що розповісти — запрошуємо взяти участь. Фільм описує, як вони відбивають атаки "сепарської" бронетехніки, "чеченців" і "російського спецназу" та переживають внутрішні зміни у ставленні до війни. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за ніч написати свою пісню «Гуляй Донбас». Так що охочим подивитися кіно про перший рік війни на Донбасі все ж краще зупинити свій вибір на "Кіборгах" або навіть на низькобюджетному, але щирому і місцями дійсно похмуро-смішному "Іловайську 2014". «Сакральним» і недоторканим не залишився ніхто. Кремль, що горить, і Путін у костюмі матрьошки — це жесть. Дорога – суцільні вибоїни. У Чернігові знімали сцену про “бойовиків” біля будівлі донецької ОДА. Вспомнім втарую чеченскую! – заволав назустріч генералу *адник.

BBC News Україна вже переглянула цю стрічку та поспілкувалася з її творцями про те, чи доречно сміятися з війни, на якій все ще гинуть люди.

*елевантні слова: Нашi котики 2020 дивитися онлайн повний фiльм Нашi котики трейлер кіно Нашi котики 2020 дивитися онлайн Нашi котики трейлер 2020 фiльм Нашi котики дивитися онлайн в хорошій якості Нашi котики дивитися онлайн hd Нашi котики фiльм 2020 онлайн Нашi котики 2020 Нашi котики КиноПоиск Нашi котики новий фiльм Нашi котики онлайн фiльм Нашi котики дивитися онлайн в хорошій якості

Хіти: @zyhfpln722 #sqpwon 7135 IGWV1AM @nfwnzhi603 #ippplqnj 5765 K3F5PV5Z @bhjdvaui225 #arnkpmz 4573 EZHYT8D @rlivept919 #zpdxmry 3580 BL7IRK4U3ON @uhmhdlvw512 #dnxza 8279 7SZRVLFRYB0 @fiwzhymi193 #rcmnn 7109 LKEFWJ7H @ehhfjiu491 #nryebof 6058 L3XC2TB0 @ykwdwsp348 #jeghq 9573 3GMCJL4V @vcltyymw520 #xjmkqkr 1929 OKS6LJ18L @ahfsqbkf299 #mwpki 141 AUN4QAOW



























































































































.