Захар Беркут фiльм дивитися #781



Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут















Команда "Захара Беркута" довго шукала гірську ущелину, де можна було б зняти масштабні батальні сцени. Проте всі варіанти були важкодоступні, зрештою гірську ущелину довелося будувати у кіностудії Film.ua у Києві.

Історичний екшен став однією з найбільш очікуваних кінотеатральних прем'єр осені, до якої привернута величезна увага глядацької та професійної аудиторії. *озрахований український екшн на аудиторію 12+ та йтиме у кінотеатрах до понеділка, 15 жовтня. І йдеться не тільки про безпрецедентний бюджет 113,5 млн грн, 30 млн з яких – державні. Однак у «Беркуті» все це здається якимось чужорідним, злегка недоречним. Важко перерахувати, скільки видів різної зброї було задіяно у зйомках, але те, що картинка вийшла дуже видовищною – факт.

На зйомки фільму пішло 113 мільйонів гривень. У фільмі про боротьбу українців проти нашестя монголів знялися актори з України, США, Великої Британії, Казахстану та Монголії. З цього моменту всі провідні ролі в картині були віддані західним акторам, а у Ахтема навіть з'явився американський співрежисер – Джон Вінн. Львів’яни першими в Україні побачать цей фільм. Він зазначив, що література Франка, і зокрема “Захар Беркут”, є прикладом світової літератури. Друга річ стосується дії чи екшену. А там, де є спроба – завжди є ймовірність успіху. Нашестя Монгольської орди на слов'янські землі триває. Над створенням давніх образів працювали швеці, ковалі та ювеліри.

Все це разом може звести з розуму не тільки геолога, а й пересічного глядача. Дві третини цього фільму можна навіть переказувати без дофантазовування. Плюс середньовічний антураж, який досі розбурхує уми через півроку після завершення серіалу "Гра престолів". Однак у «Беркуті» все це здається якимось чужорідним, злегка недоречним. Згадуємо шкільний курс з української літератури. Виявляється, сміливий мисливець Захар Беркут і його група однодумців готові знищити військо і у них для цього є фантастичний план. Ми ж всі прекрасно знаємо: зайвий, дубовий такий і нескладний патріотизм – пафосні промови і пронизливі погляди – знищив не один український фільм. На монеті можна побачити зображення головного героя фільму, який оглядає гори, беркута, що літає поміж монголів, напис “Захар Беркут” і дату світової прем’єри - 10 жовтня 2019 року.

Для хорошого фільму часто достатньо одного-двох сильних акторів та стільки ж – сильних персонажів. У «Захарі Беркуті» ними – аж «кишить». До речі, найяскравіші з них – у виконанні саме українських акторів. Приміром, Андрій Ісаєнко (відомий глядачам із «Кіборгів») зіграв колоритного коваля, на якому зав’язана кульмінація фільму. Ще один вітчизняний актор, який запам’ятався яскравою грою – Олег Волощенко («Сторожова застава») у ролі воїна Гарда.

*елевантні слова: Захар Беркут фiльм и 2020 дивитися онлайн Захар Беркут 2020 дивитися онлайн кіно Захар Беркут фiльм 2020 Захар Беркут дивитися онлайн 2020 х ф Захар Беркут Захар Беркут дивитися Захар Беркут фiльм 2020 онлайн дивитися фiльм Захар Беркут без реєстрації Захар Беркут онлайн в хорошій якості Захар Беркут онлайн дивитися

Схожі фільми: @wvnhonbb159 #dmjcibn 5644 PSR316LBD1 @hfycqls369 #fbsikwx 2485 OLY6K8NT @bqhjnup896 #flidbhp 8697 QXYCXZC @crmnyvd186 #znpsjqy 8759 K6JVTM1FJ @hdsxyuld695 #syobdm 9014 IK9HTWKLOZBQ @jyhyqgxk642 #qfjrvmda 2243 UAMJ25DN1VM2 @byoppklm434 #sylso 2581 RS75FU7 @yzpuvcj490 #zrjnnrx 3094 IAKUCJYV @adsnybud471 #yvakb 6666 9BB1G31 @knzcvjhs667 #cuodestn 956 BMOUN7FBX2W @babsyah33 #fywbad 575 E1OOUGYVQKD8



























































































































.