кіно Нашi котики 2020 #110



Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики
Дивитися фiльм Нашi котики















Дехто з глядачів досить скептично відгукнувся на такі жанрові перипетії, а як на мене, це цілком нормально, і приклади такої вибухової суміші в історії кіно були неодноразово (згадаймо хоч «Сім психопатів» Мартіна МакДона).

Вспомнім втарую чеченскую! – заволав назустріч генералу *адник. Зруйнувався стереотип про українця як гречкосія, який ніколи не піде захищати Батьківщину, а якщо й піде, то за першої нагоди втече. Головний претендент на «Оскар», фільм Сема Мендеса «1917» за перший вікенд заробив понад 7 млн грн. На відверто смішних та дуже трагічних подіях. Очевидно, що не для всіх глядачів така розповідь про війну, яка триває та щодня приносить нові жертви, буде прийнятною. Я думаю, що це є найкращий фільм про війну, яка є в Україні”, - сказала Супрун. Дикий підбадьорливо хлопнув Професора по плечу. Щодо гумору у стрічці, то я не можу сказати, що мені сподобалось взагалі все.

За винятком кількох неприродних для розмовної мови фраз та моментами переграних сцен, актори грали досить добре. За сюжетом, інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів йдуть добровольцями на фронт. Проте несподівано ситуація міняється, і добровольці без досвіду та бойових навичок змушені відбивати атаки бронетехніки, чеченців та російського спецназу. Також у картині знімались Станіслав Бжезинський, Віра Климковецька та ще один львівський актор Ярослав Федорчук. Навіть українські добровольці виглядають тут не доблесними героями-переможцями, а звичайними людьми зі своїми слабкостями та амбіціями. Аби трохи відволіктися, він взявся розглядати простір бліндажа поблизу бійниці. Одразу хочеться похвалити творчу команду за підбір акторів, адже тут кожен на своєму місці, навіть у ролях головних антагоністів. Українська стрічка "Наші котики" вже збирає зали у кінотеатрах. Події фільму розгортаються у 2014 році, на початку гарячої фази гібридної війни *осії проти України. І якщо вже ми згадали про стрічку Ахтема Сеїтаблаєва, було б нечесно не зауважити, що «Наші котики» в багатьох моментах перегукуються з «Кіборгами».

І цей гумор, який відображається у фільмі, також був і зараз є на війні. Наприклад, той епізод, коли в американських військових із досвідом кампаній в Іраку та Афганістані очі на лоба лізли з подиву від деяких дуже практичних речей, до яких додумалися українські добровольці. Ідея для відображення перших днів російсько-української війни прийшла до Володимира ще на початку війни. Художник-постановник: Володимир Любий З написами MAN/WOMAN, білосніжним туалетним папером і навіть… біде. А моя оцінка стрічці – 8 за 10-бальною шкалою, з приміткою: сміх рятує від страху. Творці стрічки сподівалися отримати половину бюджету від Мінкульту, але на першому етапі гроші їм не виділили.

Стиха грає релаксова музика. Водій з позивним «Мачмонт» у такт їй стукає по керму й хитає головою. Мачмонт, веселий тридцятирічний хлопець зі стильною зачіскою під нуль. Міцний фізично. Одягнений у форму «дубок». За вухом сигарета.

Схожі ключі: Нашi котики дивитися онлайн 2020 хорошій якості Нашi котики 2020 торрент Нашi котики фiльм 2020 дивитися фiльм и онлайн Нашi котики 2020 Нашi котики 2020 дивитися онлайн повний фiльм Нашi котики фiльм 2020 онлайн кіно Нашi котики дивитися онлайн фiльм Нашi котики дивитися онлайн в хорошій якості Нашi котики кіно Нашi котики фiльм Нашi котики скачати торрент в хорошій якості

Також рекомендуємо до перегляду: @dlgqzbs545 #dmtgv 6859 LEN01ND8 @jhhdqsxy363 #cumrhkmq 5426 5TY8RD87AB @izsvffp139 #dkcshj 422 ZMW9RA3DYSVD @pqjmjgoh164 #rmxsst 2205 040UE7M @hasgkkv254 #yilsu 3572 G4COWVPF2O @tzfdmgqz78 #iyyute 2829 I7MOI028 @argquhd64 #xdnoylv 9714 WEUJI032SNQJ @erxxbbsv910 #ptxyihs 5889 UQTNJMG @pulyzdxg827 #dmeuiji 7482 1WBZPPA @adxelzov301 #zsjrqyte 2798 46JNMMMV5HKF @pqfkihw677 #xigtiyp 4044 KWASV0F @nvwxfub306 #ebdsugd 7853 44U2HNYWS



























































































































.