Шахрайки з Волл-Стріт онлайн #870



Дивитися фiльм Шахрайки з Волл-Стріт
Дивитися фiльм Шахрайки з Волл-Стріт
Дивитися фiльм Шахрайки з Волл-Стріт















У центрі сюжету опиняться мати-одиначка Дестині і її наставниця *амона, які працюють танцівницями в елітному стриптиз-клубі в Нью-Йорку. Після фінансової кризи 2008 року Дестині виявляється на мілині, а танці біля жердини стають її єдиним способом роздобути гроші. І тоді героїні вирішують спокушати відомих фінансистів з Уолл-Стріт, щоб провертати невеликі афери і полегшувати їх гаманці. Незабаром у жінок з'являються гроші на розкішне життя, проте *амона не збирається зупинятися на досягнутому, прагнучи розширити свою кримінальну імперію.У мережі з'явився новий трейлер фільму "Шахрайки з Волл-стріт" (Hustlers).

*ежисер: Лорен Скафарія ПС: Лілі *ейнхарт! От за цю красунечку плюсонула би. Кожну привела сюди своя дорога, але, перш за все, виступи для відвідувачів - це відмінний спосіб забезпечити шикарне життя. Фільм про танцівниць-стриптизерок, які втомилися від експлуатації на роботі і вирішили скористатися перевагами від братів з Волл-стрит. Її соло на жердині нагадує всім скептикам, що співачка у відмінній формі, а вік можна лише спробувати вгадати при крупних планах. Їм потрібно успішно завершити полювання за мільйонами доларів юного технічного генія, який зміг заробити величезні статки на своїх досягненнях в Кремнієвій долині.

Але, як це часто буває, не все проходить як по маслу. У травні 2016 року компанія Annapurna Pictures оголосила про створення, фінансування та розповсюдження фільму, а продюсерами стали Меган Еллісон та Челсі Барнард. Її виступ вийшов і справді ефектним. ПС: Лілі *ейнхарт! От за цю красунечку плюсонула би. «Але ж серед акторського складу Дженніфер Лопес, реперка Карді Бі та Бетті з “*івердейлу”!» – заперечите ви. Всередині вересня у прокат вийшов довгоочікуваний фільм "Шахрайки з Уолл-Стріт" (Hustlers). Ці її несподівані рвання були дуже й дуже милі. Тому дівчата вирішили розробити план помсти, щоб покарати працівників біржі і повернути свої втрачені гроші. Кейсі Леммонс, що зняла раніше чудовий драматичний фільм "Затока Єви" (Eve's Bayou), повернулася до нас з такою ж інтелектуальною біографічною картиною про Гаррієт Табмен (грає Синтія Еріво), жінку, яка завжди спілкувалася з Богом.

Вони вважають за краще працювати на самоті і не стикатися з іншими аферистами. Більш того, багато хто, можливо, й чути не чув про те, що в прокат виходить фільм із Дженніфер Лопес в одній з головних ролей. Це – *амона». Танцівниці елітного стрип-клубу Нью-Йорка не лише сексуальні та звабливі, вони ще й дуже хитрі та амбітні. Вони вже мають досить багато досвіду в проведенні різних шахрайських схем, тому знають толк у своїй справі. Проте Саманта стверджує, що ніякої згоди на використання своєї історії вона не давала.

В український прокат картина вийде 12 вересня. Дубльований трейлер можна подивитися тут.

*елевантні слова: фiльм Шахрайки з Волл-Стріт трейлер Шахрайки з Волл-Стріт 2020 дивитися онлайн фiльм без реєстрації гугл Шахрайки з Волл-Стріт Шахрайки з Волл-Стріт фiльм 2020 дивитися онлайн повністю Шахрайки з Волл-Стріт гугл дивитися Шахрайки з Волл-Стріт 2020 дивитися кіно Шахрайки з Волл-Стріт Шахрайки з Волл-Стріт онлайн hd Шахрайки з Волл-Стріт 2020 дивитися онлайн кіно Шахрайки з Волл-Стріт фiльм скачати Шахрайки з Волл-Стріт дивитися Шахрайки з Волл-Стріт яндекс кіно Шахрайки з Волл-Стріт 2020

Хіти: @zmonoarm289 #uzksl 2564 QXC0B2S @lazhjhzk145 #ajxtge 4039 ML0ZWF5Y5 @kguadrg205 #dnmldtrp 3592 6FON7YQUCAYH @khnwrng218 #ctnwwm 9368 XSX6AZU59 @xcgatxz41 #fgyssfp 470 8SNJAOONR4 @szkrpei831 #cztwcu 7092 AZB2RNVMZWCU @dzlpatac255 #yvmdmsjk 7407 07VMQQWKD @rlyieid498 #ruuzeziv 8482 MZRE28A56WMH



























































































































.